C’est la vie

Heej,

Gisteren , zondag 28 juli, was in Emmen de 19e editie van C’est la vie. Het is een van de grootste straattheaters in het noorden. Benieuwd wat er allemaal te doen was?? Kijk dan snel verder

P1030960

Gisteren was er dan ook veel te doen in Emmen. Er was braderie & vlooienmarkt, straattheater, kermis en tegen de avond was er live muziek op verschillende podia van onder andere Jannes, Wesley Klein en nog veel meer. Ik was er samen met wat vrienden van de middelbare school. Het was erg gezellig!!

P1030957

Fleur.

La famille Nombreuse, Women on the road, het grote avontuur, een reis…waar naartoe?
De tijd draait door, alsmaar sneller. Het onbekende tegemoet.. Een verrassende act waarbij een driewieler wordt vergezeld van stelten, dans, muziek, theater en vrouwen. Absurd, sprankelend, filmisch en humoristisch!

Ik vond dit zelf een hele bijzondere voorstelling. Een vrouw op stelten met een fiets met poppen er op. Ja, echt bijzonder.

P1030958

De wereldwandelaar.

Met de wereld aan haar voeten, gaat onze wereldwandelaar bepakt en bezakt het avontuur tegemoet.
Lopend op een wereldbol ontrolt zich in de straten een reizend avontuur. Het publiek wordt op verrassende wijze meegevoerd naar bijzondere plekjes op aarde. De wereld rond in 80 dagen? Deze ontdekkingstocht voltrekt zich in 30 minuten.

Ik heb hier geen 30 minuten naar zitten kijken, maar ben er gewoon met bewondering langsgelopen. De wereldwandelaar bleef erg rustig tussen de vele mensen. Ik vond het echt knap van haar.

En natuurlijk moesten we ook nog even naar de kermis.

P1030964

Hier moesten we nog lachen. Dit ritje duurde best lang en je werd alle kanten opgeslingerd. En wat waren we allebei misselijk na het ritje. Ook heb ik zelf nog steeds last van mijn nek. Maar het was wel lachen!!

Tegen half 6 hebben we gezellig ergens een patatje gegeten en ’s avonds hebben we nog genoten van de gezelligheid en de muziek bij de verschillende podia.

Kortom: Het was een leuk dagje

P1030966

Liefs Richella

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s